Warning: Attempt to read property "slug" on null in /home/obuvt9jq/public_html/wp-includes/taxonomy.php on line 4683

Warning: Attempt to read property "slug" on null in /home/obuvt9jq/public_html/wp-includes/taxonomy.php on line 4683

Warning: Attempt to read property "slug" on null in /home/obuvt9jq/public_html/wp-includes/taxonomy.php on line 4683

Warning: Attempt to read property "slug" on null in /home/obuvt9jq/public_html/wp-includes/taxonomy.php on line 4683

Общи условия

Последна актуализация: 15.03.2024 година

 

Добре дошли в OBUVKIMAG.COM!

Настоящите условия, наричани по-долу „Условията“ уреждат достъпа Ви до и използването на OBUVKIMAG.COM, наричан по долу „Уебсайтът“.

 

 1. Въведение и приемане
 2. Общите условия, наричани по-долу „Условия“ представляват правно споразумение между ВИ ЕМ Комерс ЕООД, собственик на уебсайта, наричан по-долу „уебсайтът“, „ние“, „нас“ или „нашите“ и посетителите на нашия уебсайт, наричани по-долу „вие“, „вас“ или „вашият“.
 3. Използването на нашия уебсайт представлява вашето пълно и безусловно приемане на тези Условия. Ако не сте съгласни, с която и да е част от тези Условия, нямате право да използвате нашия уебсайт.
 4. Авторски права
 5. Цялото съдържание на нашия уебсайт, включително, но не само текст, изображения, видеоклипове и аудио записи, наричани по-долу „съдържанието“, е собственост на нас или на нашите афилиейт партньори и е защитено от законите за авторското право.
 6. Нямате право да възпроизвеждате, разпространявате, модифицирате или създавате производни произведения от съдържанието без нашето изрично писмено разрешение

         5 Поверителност и бисквитки

 1. Нашата Политика за поверителност описва как събираме, използваме и защитаваме информацията, която ни предоставяте. Моля, прегледайте нашата Политика за поверителност, за да разберете нашите практики относно обработката на лични данни.
 2. Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да подобрим потребителското изживяване и да анализираме използването на нашия уебсайт. Като използвате нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на тези технологии.
 3. Афилиейт маркетинг
 4. Нашият уебсайт може да включва препратки към други уебсайтове или услуги, управлявани от трети страни, наричани по-долу „афилиати“. Ние не контролираме и не носим отговорност за действията, политиките или практиките на трети страни.
 5. Чрез участието си в нашата програма за афилиейт маркетинг вие се съгласявате да спазвате всички приложими закони и разпоредби, свързани с афилиейт маркетинга, включително, но не само законите срещу спама и измамата.
 6. Вие ще бъдете единствено отговорни за всички данъчни задължения, данъци върху продажбите или други финансови задължения, които могат да възникнат във връзка с вашата дейност като наш партньор.
 7. Отказ от гаранция и ограничаване на отговорността
 8. Ние не даваме никакви гаранции или обещания относно точността, надеждността или изчерпателността на съдържанието. Уебсайтът се предоставя „както е“ и „както е на разположение“.
 9. Във всички случаи ние не носим отговорност за всякакви индиректни, случайни, специални или последващи щети, произтичащи от вашия достъп до или използване на нашия уебсайт или от всякакви действия, предприети в резултат на информация, предоставена на нашия уебсайт.
 10. Промени в условията
 11. Запазваме си правото да променяме тези Условия по всяко време без предизвестие. Ваша отговорност е периодично да преглеждате и проверявате тези Условия за промени. Продължаването на използването на нашия уебсайт след всяка промяна в тези Условия означава вашето приемане на тези промени.
 • Приложимо право и юрисдикция
 1. Тези Условия се управляват и тълкуват в съответствие със законите на Република България. Компетентният съд в Република България има изключителна компетентност по отношение на всякакви спорове, произтичащи от или свързани с тези Условия.
 • Контакт с нас
 1. Ако имате въпроси или притеснения относно тези Условия, можете да се свържете с нас на contact@obuvkimag.com.
 2. С достъпа до или използването на Уебсайта Вие потвърждавате, че сте прочели, разбрали и сте съгласни да бъдете обвързани с настоящите Условия.